Takana kolme kuukautta Ison Kirjan arkea follow-opetuslapseuskoulussa. Kun elokuussa aloitin koulun, en tiennyt paikasta tai koulusta juuri mitään. Kerran oon ollut konffassa ja siitäkin on jo vuosia. Ja, jos ihan rehellisiä ollaan luulin, oikeasti, että paikanpäällä on yksi suuri rakennus, missä me yövytään, opiskellaan ja syödään. Kas, ei se ehkä ihan näin ollutkaan. Annan kuvien puhua puolestani, ja sen totuudenmukaisemman arjen puolesta, jota oon saannut Isossa Kirjassa kolmen kuukauden ajan viettää.

Rakennuksia ei siis todellakaan ollut vain yksi, vaan Ison Kirjan alue on tyyliltään kampusmainen ja se sijaitsee Keuruulla, uskomattoman kauniin luonnon keskellä. Yllä olevassa kuvassa näkyy A-talo, missä suurinosa meitä opetuslapseuskoululaisiakin asuu. Tämän vuoden ensilumi valaisi paikan niin kauniisti!

Muistan vieläkin sen tunteen kun tajusin paikan luonnonrikkauden ja monipuolisuuden. Kuvassa läheinen metsä, jonne juoksin alussa paljon silloin kun kaipasin olla yksin Jumalan kanssa.

Vesistö alueella on ihan mieletön. En oo eläessäni uinnut niin paljon kuin täällä ollessani. Muutekin, ainakin itestäni on ihanaa mennä veden äärelle ihmettelemään elämää. Sielu lepää ja ajatukset selkenee.

Puhumattakaan siitä tunteesta kun astut ovesta ulos ja tiedät, että voit lähteä mihin tahansa suuntaan ja edessäsi odottaa upeat lenkkimaastot.

Okei, se luontokuvista. ;)

Jatketaan toisella asialla,  joka yllätti mut. Nimittäin se, että Isossa Kirjassa liikutaan paljon. Joo, ihminen on kokonaisuus ja itsestä huolta pitäminen on tärkeää mutta silti hyvinkin urheilullinen yleiskuva yllätti! Meijänkin lukujärjestykseen kuuluu kaksi tuntia liikuntaa viikossa. Ja, on se kyllä mahtavaa liikkua porukalla huippuopettajan kanssa! Ollaan kokeiltu eri lajeja salitreenaamisesta amerikkalaiseen jalkapalloon asti.

upload.jpeg

Ja, jos urheilu on tärkeätä, niin on kyllä ruokakin!! Aika vahvastihan se meidän päivän rytmittääkin. Aamupala, aamupäivän kahvi, lounas ja päivällinen! Silti jokaista ruokahetkä odottaa! Päivän yks parhaimpia hetkiä on mennä ruokalaan ja nähdä mitä siellä tarjotaan. :)

Anteeksi, mutta tälläiseltä näyttää lautanen silloin kun on niin paljon vaihtoehtoja, joista valikoida, eikä osaa päättää mitä juuri sillä hetkellä tekee eniten mieli.:)

Tikkupullia, lettuja, kahvia ja teetä - kaikkea tätä ollaan saatu laittaa ja maistaa!

Yhdessä kokkaaminen ammattitaitoisen opettajan johdolla saa vatsat kiittämään.

Arki Isossa Kirjassa urheillen ja syöden.... Kuulostaa ihan hyvältä mutta vieläkin paremmalta jos lisään siihen, että YHDESSÄ muiden kanssa! Yhteys, elämän jakaminen ja kokeminen yhdessä muiden kanssa ovat sellaisia seikkoja, joita uskon, että myös Jumala haluaisi meidän elävän todeksi.

Ryhmissä parasta on se, ettei toista sinua ole! Jokaisella on omat heikkoudet ja vahvuudet. Jokainen on oma persoona. Tässä kuvassa nautitaan Reben tarjoamasta hemmotteluhetkestä. :)

Rakentavat leffaillat ja leffa-arvostelut on yksi meijän lempipuuhista.;)

Unohtamatta yhteisiä rukous- ja ylistyshetkiä. <3 Yllä mainitsemani asiat ovat kaikki lahjoja, lahjojen antajalta eli Jumalalta. On mahtavaa kiittää Jumalaa, ylistää Hänen ihmeellisyyttään ja vain nauttia Hänen seurasta yhdessä muiden kanssa!

Ja, joo kyllähän me opiskellaankin. Siis ihan huipputunteja ja aiheita, Pyhästä Hengestä evankeliointiin!! Käytännön harjotuksia, vierailevia opettajia ja opiskelua Jumalan valtakunnan hyödyksi - näillä ei vikaan mennä!;)

Henkilökohtaisesti voin sanoa, että sanan parissa vietetty aika ja Jumalan sanan tutkiminen ovat olleet suurimpia anteja koko koulun aikana!&nbsp;

Suurinpiirtein tälläistä on mun arkeni ollut Isossa Kirjassa, toki jokainen päivä on erilainen, omia tunteita on ollut vähintään 100 erilaista ja jos joku toinen kertoisi omia kokemuksia arjestaan täällä, näyttäisi sekin jo varmasti erilaiselta!:)

Kaikilla meillä on takana erilainen "tarina" ja kokemus Ison Kirjan arjesta mutta mikä meillä on yhteistä on Usko samaan Jumalaan! Ja, Jeesus on ollut mukana meidän jokaisen arjessa, koko ajan! Ja, se on ehdottomasti ollut kaikkein parasta. :)  - Sara

- Sara