Eilinen meni pakkaillessa ja viestitellessä toisille siitä mikä on tarpeellista ja välttämätöntä ja mikä ei, ja nyt sitten vihdoin istutaan autossa matkalla kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää. Vatsanpohjassa tanssii perhonen jos toinenkin ja tuntuu melko epätodelliselta, että huomenna tähän aikaan me ollaan kaukana kotoa Thaimaan auringon alla.

upload.jpeg

On jännittävää lähteä kauas, aivan toiseen kulttuuriin. Meille on kerrottu paljon kuinka siellä tulisi toimia ja käyttäytyä ja ollaan nähty kuvia River-keskuksesta, johon olemme menossa, ja sen ympäristöstä, mutta silti tuntuu, että on matkalla kohti tuntematonta. Kuvat ja tarinat on kuitenki vain ripaus sitä kulttuuria ja oma kokemuskin voi olla hyvin erilainen kuin kertojien kokemukset.

upload.jpeg

Kaikesta jännityksestä ja tietämättömyydestä huolimatta saadaan kuitenkin lähteä matkaan odotuksia täynnä ja luottavaisin mielin, sillä meillä on Jumala, joka on luvannu pitää meistä huolen minne ikinä me mennäänkin.

"Hän antaa enkeleilleen käskyn varjella sinua, missä ikinä kuljet, ja hän kantaa sinua käsillään, ettet loukkaa jalkaasi kiveen." Ps. 91:11-12

-Rebekka

1 Comment