Buenas!
Ensimmäiset neljä päivää alkaa olla purkissa ja huomenna on luvassa vapaapäivä. 

Maanantaina saavuimme Fuengirolaan väsyneinä koko yön matkustamisesta. Vastaanotto täällä oli lämmin ja ystävällinen. Meille oli valmistettu lounas, jonka jälkeen päästiin samantien hommiin, nimittäin siivoomaan illan rukouskokousta varten, jossa saatiin olla mukana palvelemassa.

Tiistaina valmistelimme nukketeatteria seurakuntavierailuja ja katutapahtumia varten, sekä harjoittelimme espanialaisia ylistyslauluja. Illalla pääsimme mukaan kadulle evankelioimaan. Katuevankeliointi oli suurimalle osalle uusi kokemus ja se herätti monia ajatuksia - hienoa nähdä kuinka Jumalan sana leviää näinkin!

Eilen lähdimme käymään Esteponassa lähetyskonfferenssissa. Meno oli kovin erinlaista verrattuna suomalaisiin kokouksiin. Ylistys oli hyvin menevää ja ihmiset todella vapautuneita ylistämään ja näyttämään tunteensa. Saarnakin oli väkevä! Saimme kokea Jumalan hyvyyttä ja sitä kuinka hän kohtaa meitä meidän tarpeissa.

seurakunta.jpg

Illalla yhentoista jälkeen lähettiin seurakunnalta autoille, mutta toinen auto ei kämmähdyksen johdosta lähtenytkään käyntiin ja meidän piti odottaa puoli tuntia. Kenties tämä oli kuitenkin johdatusta, sillä mukanamme ollut lähetyssaarnaaja Caesar pääsi evankelioimaan paikallisen kanakioskin työntekijöitä. Lopulta pääsimme puoli kahen aikaan nukkumaan!

joni.jpg
kirppis.jpg

Tänään ollaankin sitten tehty talkootöitä. Tytöt lajittelivat kirppistavaroita ja pojat roudaili kaikenmaailman tavaroita paikasta toiseen.

Seuraavaks me mennään paistamaan lettuja, nimittäin eräs nainen lahjoitti meille tänään lettutarvikkeita. Huomenna vuorossa on reissu Malagaan viettämään vapaapäivää.

Saludos, Annika!

1 Comment