Huhhu.. Ensimmäinen viikko on pyörähtäny Espanjanmaalla! Aika on kyllä menny nopeesti, vastahan me oltiin lentokentällä jännäämässä mitä edessä odottaa! Nyt jo monta poskipusua viisaampana ihmetellään kulunutta viikkoa.

Meijjän majapaikka täällä on tällänen retkeilymaja tasoa, mutta palvelee hyvin meijjän tarpeita. Ilmapiiri täällä on rento ja ollaan tutustuttu moniin hyviin tyyppeihin. Meijjän lisäks täällä majoittuu siis muitakin, ja ollu tosi kiva tutustua heihin, sekä kuunnella heidän tarinoita ympäri maailmaa. Lähetit jotka ohjaa meidän toimintaa täällä ovat huolehtineet meistä hyvin ja heidän kanssa on ollu kiva tehdä töitä, sillä heillä on hyvin homma hanskassa, mukaan on siis ollut helppo hypätä. 

Espanjan ilmasto on kivaa vaihtelua Suomen talveen. Auringonvalo ja parinkymmenen asteen lämpötila tuntuu hyvältä ja virkistävältä harmaan syksyn jälkeen! Onneks tästä saa nauttia vielä reilu pari viikkoa.

Team Espanjan ryhmähenki on pysyny hyvänä koko viikon! Jeren sanoin: "Jos ryhmä pysyy Jeesuksessa, ni ei ryhmähenki voi olla kuin hyvä, ellei täydellinen". Ollaan touhuiltu paljon porukassa ja saatu uusia kokemuksia ja näkökulmia. Kyllä tän porukan kanssa viihtyy hyvin :) Thaimaan porukkaa on ehkä vähäsen ikävä, mutta kohtahan sitä taas nähään ;)) 

ksva.jpg

Tänään saatiin olla mukana palvelemassa kahdessa kokouksessa ja nyt ajatukset alkaa kääntymään ens viikon Caminon pyöräilyaktiota, jossa vietämme tiistai-perjantain. 

Ja nyt kohti unta!
-Annika

 

Comment