Nyt on takana mielenkiintoiset neljä päivää! Pääsimme kokeilemaan vähän erilaista evankeliointitapaa. Pyöräilimme Etelä-Espanjan pyhinvaellusreittejä pitkin vuoristokyliä läpi ja jaoimme paikallisille maailman parasta sanomaa, nimittäin sanomaa Jumalan rakkaudesta. Neljän päivän aikana annoimme monille tuhansille kyläläiselle Jeesuksesta kertovaa kirjasta. 

ss.jpg

Tiistai aamuna starttasimme matkaan odottavin mielin. Ekaks ajoimme parisataa kilometriä ensimmäiseen vuoristokylään, jossa laitoimme pyörät tulille ja lähdimme matkaan. Yhteensä meille kerty päivien aikana viistoista kylää. Oli siistii päästä käymään paikoissa minne ei normituristina tulis ikinä eksyttyä. Kylät oli aidon Espanjan ydintä. Ne oli pieniä, hyvin tiiviisti rakennettuja ja sokkeloisia, sekä kauniita!

opajsjopfsa.jpg
kusl.jpg

Kylissä tapasimme monia ihmisiä ja oli hienoa huomata miten useat olivat iloisia antamastamme materiaalista. Harmi, että yhteisen kielen puute rajoitti keskustelua, toivottavasti kuitenkin olellinen sanoma välittyi heille.

jtjsk.jpg

Maisemat oli reissun aikana huikeita! Reitti kulki läpi monien ylä- ja alamäkien, välillä hapot valtas lihakset ja välillä vauhdinhurma valtasi mielen. Oli älyttömän siistiä pyöräillä vuoristoja ylös ja alas kun ympärillä näkee sen kuinka taitava taiteilija Jumala on! 

me.jpg

Päivien jälkeen mielenpäällä on lähinnä kiitollisuus ja hyvä fiilis kaikesta kokemastamme! Paljon kiitosta Samille hyvästä matkasta. Suosittelen kyllä jokaiselle pyöräaktiota. Reissuille pääsee helposti mukaan ja reissuja tehdään ympäri Espanjaa.

-Annika

 

Comment