Viimeiset kolme päivää matkastamme olemme saaneet viettää täysin turisteina, nauttien auringosta, nähtävyyksistä, turisti-aktiviteeteistä ja tietenkin shoppailusta!

Maanantaina hyppäsimme turistibussin kyytiin ja lähdimme viettämään päivää Elephant parkiin. Pääsimme ratsastamaan norsuilla, poseeraamaan niiden kanssa ja näimme myös näytöksen, jossa ainakin itse hämmästyin niin suurten eläinten notkeudesta ja älykkyydestä.

upload.jpeg

Lisäksi seilailimme myös bambulautalla jokea pitkin ja ihailimme (ja juoksimme karkuun) perhosia. Kommelluksilta ei vältytty ja päivä oli loppujen lopuksi hyvin surkuhupaisa ja nyt jo ollaan naureskellen muisteltu tuota päivää.

upload.jpeg
upload.jpeg

Nyt on tuliaiset hommattu ja nähtävyydet nähty ja meidän reissu ihan loppusuoralla. Reissun huipennukseksi Riverin perustajat Erik ja Mariaana Klar veivät meidät viiden tähden hotelliin hulppealle buffet illalliselle. Suuri kiitos heille upeasta illasta!

Erik ja Mariaana Klar

Erik ja Mariaana Klar

Nyt vielä viimeiset pakkailut ja sitte on hyvä kellahtaa sänkyyn masu täynnä. Aamuyöstä alkaakin jo matka kohti koti-Suomea! :)

- Rebekka

Comment