Moikka!

Nyt on sillä lailla, että ryhmämme alkaa selkeästi jo pikkuhiljaa virittäytyä Thaimaan aktiota varten. Onhan siihen enää vain pari viikkoa aikaa. Varsinkin, kun ennen syyslomalle lähtöä oli viimeisenä päivänä opetusta, mitä kaikkea tulemme mahdollisesti kohtaamaan matkalla: esim. erilaisia ryhmätilanteita. Lisäksi kävimme läpi mm. matkavakuutuksen tarpeellisuutta ja muuta reissuun littyvää. Se kaikki toi ajatuksiin entistä enemmän, että todellakin kohta ollaan menossa. :)

Taittajaisten (syyslukukauden näytelmäparty) suunnittelua porukalla

Taittajaisten (syyslukukauden näytelmäparty) suunnittelua porukalla

Nyt on kuitenkin syyslomat lomailtu ja paluu takaisin Isoon Kirjaan tapahtunut. Kiva oli palata takaisin opistolle, vaikka ainahan kotosalla tuulettuminenkin on mukavaa.

Mira ennen syyslomaa ;)

Mira ennen syyslomaa ;)

Viikko alkoi tavalliseen tapaan raamatuntulkinnan opetuksella. Pekka otti ohjat käsiinsä ja veti meille aamupäivällä tunnit Jeesuksen vertauksista - kävi ilmi, että niissä on kyllä koko elämäksi opittavaa ja tutkittavaa. Iltapäivällä kävimme läpi Johanneksen ensimmäisen kirjeen kommentaareja ja kysymyksiä siihen liittyen. Ja sitten.. Kuntopiiri koitti! Tarkoittaen sitä, että IK:n punttisali oli n. 50:n minuutin rääkin jälkeen täynnä kaikkensa antaneita opiskelijoita. Vaikka noi on oikeasti aika rankkoja treenejä, niin kyllä sitä vaan on onnellinen aina suorituksen jälkeen. Peukut Tommille, kun ajaa meidät ottamaan itsestämme mittaa! Ja tosiasiahan on se, ettei kenenkään tarvitse tehdä kuin sen verran, mitä itse haluaa. 

Leivontakestit eräänä viileänä tiistai-iltana

Leivontakestit eräänä viileänä tiistai-iltana

Tämän viikon tiistaina (eli 20.10.) oli hirsikirkossa pidetyn aamunavauksen jälkeen vuorossa seinäjokelaisen Ville Pitkäsen Jumalan johdatukseen liittyvä päivä. Saimme oppia Pyhän Hengen vaikuttamisesta arkipäiväisissä asioissa ja avaimia itsetutkiskeluun/mutusteluun, sekä kuinka ottaa selville, mitä Jumala haluaa meidän tekevän, kun tulee valinnanpaikkoja elämässä. Tärkeä päivä, sanoisinko!

Eetu yökalassa (pahoittelemme sumuista kuvaa :))

Eetu yökalassa (pahoittelemme sumuista kuvaa :))

Illalla virittäydyimme sitten elokuvatunnelmaan, sillä vuorossa oli Taru sormusten herrasta-trilogian ensimmäinen osa. Itsehän fanitan kaikkea eeppisyyttä, ja Tolkienin kirjallisuus on lähes synonyymi kyseiselle sanalle. Oli kiva katsella leffaa porukalla. 

Lotri jakoi mielipiteitä

Lotri jakoi mielipiteitä

- Mikko N.

Comment