Lämpöiset terveiset täältä Thaimaan lämmöstä. Tosiaan sunnuntaiaamuna suuntasimme nokat kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää. Kone nousi viiden aikaan iltapäivällä. Lento kesti noin 9,5 tuntia. Osa meistä katseli elokuvia, toiset nukkuivat ja loput yrittivät nukkua. Laskeuduimme Bangkokiin suomen aikaan 02.00 ja paikallista aikaa 7.00. Yhdeksäntoistatuntinen vuorokausi oli todellakin liian lyhyt ja kaiken kukkuraksi se aika vietiin meidän nukkumisestamme. Suomen ja Thaimaan välillä on siis viisi tuntia aikaeroa. 

Hei hei sateinen Suomi!

Hei hei sateinen Suomi!

Bangkokissa meillä oli vielä viisi tuntia  aikaa ennen kuin lensimme Chiang Maihin. Chiang Main lentokentältä meidät tultiin hakemaan autoilla ja lyhyen ajomatkan päästä pääsimme määränpäähämme River Centreen. Pitkä lento ja lämpötila pisti ajantajun sekaisin.

Aluksi meille pidettiin pieni briiffi, jonka jälkeen majoittauduimme ja suuntasimme suoraan uima-altaille. Illalla kävimme syömässä perinteisiä thairuokia. Hinta yhdelle annokselle oli vähä reilu euro.

Ruoka on tosi hyvää ja erittäin halpaa

Ruoka on tosi hyvää ja erittäin halpaa

Palasimme takaisin Riverille ja pienen wifisometauon jälkeen painuimme väsyneinä nukkumaan. 

Riverin aula on ainut paikka, jossa toimii wi-fi

Riverin aula on ainut paikka, jossa toimii wi-fi

Tiistaina heräsimme noin 12 tunnin yöunien jälkeen uuteen päivään, joka kului suurimmaksi osaksi orientaatiojuttujen, turvallisuussuunnitelman ja Riverin teologiaa tarkastellessa. Illalla suuntasimme syömään ulos, jonka jälkeen pääsimme opettelemaan tinkimisen jaloa taitoa night-bazaarilla. Mukaan tarttui ainakin vaatteita ja tuliaisia. Pieni sadekaan ei haitannut, sillä torikojut oli vieri vieressä ja katettuja.

- Marjut

Comment