Moi!

Team Thaimaa voi hyvin! Meillä on ollut huippureissu tähän saakka, joskin välillä myös rankkaa, mutta se kai kuuluu aktioon :) Ollaan koettu monenlaisia tunteita laidasta laitaan, ja on ihanaa kun täällä on tiimi, minkä kanssa voi jakaa niitä fiiliksiä. Eli nähty ja koettu on paljon, kahteen viikkoon mahtuu ihan hurjasti erilaisia juttuja!

Heidi kertoikin viime postauksessa meidän Bangkokin viikosta, niin mä kerron siitä yllätyksestä, joka meille järjestettiin. Meidän piti herätä aikaisin sunnuntaina aamulla ja sen jälkeen vuorossa oli bussimatkustamista, tuktuk ja laiva.

Rantauduttiin aivan ihanalle saarelle nimeltä Koh Sichang, jossa saatiin viettää upeat kaksi lomapäivää rankan viikon jälkeen. Otettiin aurinkoa ja uitiin. Ei osattu kyllä odottaa mitään näin hienoa!

Saarella törmättiin myös eläimiin: yksi meistä heräsi yöllä torakka naamalla, yksi astui merisiilin päälle ja tyttöjen aamulenkillä tiellä vastassa oli villisika. No, näistä selvittiin.

Illalla oli ehkä yksi ihanimmista hetkistä täällä, kun istuttiin pimeällä rannalla tähtien alla aaltojen lyödessä rantaan ja laulettiin yhdessä ylistysbiisejä kitaran säestyksellä. Meidän Jumala on niin taitava ja äärettömän hyvä meitä kohtaan! Yöt saarella oli tosi kuumia, kun oltiin totuttu hotellien ja River-keskuksen ilmastointiin. Siellä sitten nukuttiin märät paidat päällä - auttaa muuten tosi paljon!

Ihanan saariloman jälkeen lennettiin takaisin Chiang Maihin ja pian lähdetään ajamaan vuoristoon, jossa ollaan sunnuntaihin saakka. Siellä tuskin on wifiä, joten meistä kuulee seuraavan kerran vasta sunnuntain jälkeen :)

Blogikirjoitus on vähän myöhässä netin puutten vuoksi.

- Sofia

Comment