Heissan!

Täällä ollaan jo aika hyvin matkatunnelmissa :) Thaimaan aktiomatka alkaa siis ensi sunnuntaina. Luulen, että me kaikki ollaan reissusta tosi innoissamme ja toivotaan, että saadaan uusia kokemuksia ja odotetaan Jumalalta suuria. Thaimaata varten ollaan opeteltu pari tanssileikkiä, joita voidaan siellä tanssia paikallisten kanssa. Muuten Follow:n arki on sujunut tavalliseen tapaan, päivät opiskellaan ahkerasti ja illat Tommi rääkkää meitä salilla. Urheilu on kyllä tosi ihana osa täällä olemista, kun lenkkimaastot on tosi hyvät ja salille mennessä tarvii vain laskeutua rappuset alakertaan. Täytyy myös kehua Ison Kirjan rantasaunaa, jossa ollaan saunottu monet kerrat.  

Viime viikolla suunniteltiin taittajaisia, jotka oli tämän viikon keskiviikkona. Ideana on siis että jokainen luokka valmistelee oman näytelmän, joka arvioidaan, eli vähän niinkun kisa ;)

Viime sunnuntaina meillä oli aktiota varten kahvitus Keuruun hellareilla, joten jäätiin viikonlopuksi Isoon Kirjaan leipomaan tarjoiluja sinne. Saatiin aikaan hyvät piirakat ja keksit. Maanantaina käytiin Follow-tyttöjen kanssa Jyväskylässä shoppailemassa matkaa varten, kun Thaimaassa täytyy kulttuurin takia olla olkapäät ja polvet peitossa.

Matkalla Keuruulta Jyväskylään

Matkalla Keuruulta Jyväskylään

Tytöt kokkaamassa

Tytöt kokkaamassa

Tiistai-iltana Follow:n illanvietossa oltiin opettaja Eevan luona kokkailemassa pitsaa ja suklaavaahtoa, nam. Keskiviikkona koitti viimein taittajaiset ja siellä kuluikin keskiviikko-ilta hauskoissa tunnelmissa. Ei tälläkertaa muuta, viikonlopuksi melkein kaikki meistä suuntaa kotiinsa pakkaamaan Thaimaan matkatavarat, ja ensi kerralla kirjoitellaankin jo palmun alta ;) 

Taittajaiset :D

Taittajaiset :D

- Sofia


Comment