Tänään vietettiin Follow:n päättäjäisiä, jotka olivat kuin hyvät häät: siellä itkettiin ja naurettiin. Eli ne eivät jättäneet ketään kylmäksi. Opettaja Sami juonsi tämän hienon yhteisen hetken ja tilaisuuden alkupuolella ohjaaja Sara lauloi miehensä Jannen säestyksellä.

Tämän jälkeen saatiin kuulla lempeän rehtorin (Pasi Parkkilan) puhe, jossa hän muistutti, kuinka upeaa on olla rakastunut sellaiseen Jumalaan, jolla on ihmistä kohtaan hyvä tahto ja joka rakastaa ihmistä. Follow - se on seuraamista, mutta ei pelkkää kaukaa katselua, vaan mukana kulkemista ja rakkaudessa paistattelua. <3

Opettajat orrella

Opettajat orrella

Pasin puheen jälkeen jaettiin todistukset. Opettajat Tommi ja Eeva toimittivat tämän tehtävän.

Ohjaajat Sara & Pekka (dynamiittikaksikko) pitivät kumpikin pienen puheenpätkän, vaikka edellisinä päivinä on tullut pidettyä aika paljon erilaisia puheenvuoroja, mm. jäähyväisiltä maistuvia sellaisia. Sara ylisti hypetyksen arvoista porukkaa syyskuun Suomi Missiosta, joka vedettiin täysiä ja hienosti. Pekka kiitteli ja kehui porukkaa Thaimaan-reissusta. Follow-väki sai kummaltakin kiitosta siitä, että vaikka jotkut asiat pelottivat ja stressasivat, ne hoidettiin. Itsensä ylittäminen palkitsee ja kasvattaa ja sen näki jokaisessa. 

Sitten vuorossa olikin KOHOKOHTA! Follow-porukka oli tehnyt Tommille, Pekalle ja Saralle laulun. Taustalla jumputti menevä Frontside Ollie ja siihen oltiin kyhätty kokoon täysin uudet sanat. HUIPPUA! Sen jälkeen F-tiimi lauloi Jäähyväis-laulun. Tippa tuli linssiin tässäkin...kyyneleitä itse asiassa tuli pari tippaa jo aikaisemmin. Ja etenkin siinä kohtaa, kun oppilaat kertoivat mitä Follow ja tämä syksy on heille merkinnyt. Ohjaajat ja oppilaat itkivät ja ikävä alkoi tuntua todelliselta: nyt syksy on päätöksessään. :(

Ohjaajat ja opettajat siunasivat rakkaat Follow:laiset.

Ja sitten oli vuorossa tosi tärkeä ohjelmanumero: kuvaaminen! Ensi vuodeksi vinkki, että kuvatkaa jo heti tilaisuuden alussa, koska tässä kohdassa saisi laittaa jo aika rutkasti peitepuikkoa naamaan, kun se on itkusta ihan punainen. ;) 

Mutta nyt vielä kerran, naiset ja herrat: FOLLOWFAMILY 2015!

Follow-tiimi menee ansaitulle joululomalle, mutta blogin lukijoilla ei ole hätää! Ensi viikolla tulee matskua blogiin, samoin jatkossa, joten pysykää kuulolla! Ja hei, jos haluat osaksi tällaista ihanaa, rakkaudellista ja tiivistä porukkaa, you know what to do ;) HAE SYKSYKSI 2016!

Comment