Opisto täyttyi uusista oppilaista jo viime kuussa, ja vihdoin sama tapahtuu myös täällä blogissa! Siispä: Tervetuloa seuraamaan syksyn 2015 Follow-opetuslapseuskoulun arkea, juhlaa, aktioita ja reissuja niin Suomessa kuin maailman äärissäkin! 

Pidemmittä puheitta, tässä tämän syksyn kokoonpano:

#helmiporukka

#helmiporukka

Tää on aika vakavaa touhua...

Tää on aika vakavaa touhua...

No ei ;)

No ei ;)

Mutta tytöt täällä on tosi rauhallisia, vai?

Mutta tytöt täällä on tosi rauhallisia, vai?

 

Ja tässä meidän tähtireportterimme, jotka tulevat jatkossa edustamaan Follow:ta tässä blogissa:

 

MIKKO   24-vuotias lahtelaisporvoolainen tapaus suuressa seikkailussa Isossa Kirjassa. Hain tänne, koska katsoin elämäntilanteessani ajankohtaiseksi lähteä Herran helmaan opiskelemaan. Suositteleva pastorini "käski" minut raamattulinjan sijasta Followiin, sillä tämä on parhain tapa aloittaa raamattukoulu - mielipide osoittautui oikeaksi. :)

MIKKO

24-vuotias lahtelaisporvoolainen tapaus suuressa seikkailussa Isossa Kirjassa. Hain tänne, koska katsoin elämäntilanteessani ajankohtaiseksi lähteä Herran helmaan opiskelemaan. Suositteleva pastorini "käski" minut raamattulinjan sijasta Followiin, sillä tämä on parhain tapa aloittaa raamattukoulu - mielipide osoittautui oikeaksi. :)

HEIDI   Moi! Oon Heidi Vantaalta, 20-vuotias. Tulin Followiin, koska mulla on jano Jumalan puoleen. Haluan tuntea Jumalan paremmin, ja haluan saada elävän ja henkilökohtaisen suhteen Hänen kanssaan.

HEIDI

Moi! Oon Heidi Vantaalta, 20-vuotias. Tulin Followiin, koska mulla on jano Jumalan puoleen. Haluan tuntea Jumalan paremmin, ja haluan saada elävän ja henkilökohtaisen suhteen Hänen kanssaan.

SOFIA   Moi ! Oon Sofia 19v. ja tuun Kangasalta. Tulin Followiin tutustuun lisää Jumalaan ja Raamattuun. Odotan syksyltä paljon, tähän asti on ollu ihan superii!

SOFIA

Moi ! Oon Sofia 19v. ja tuun Kangasalta. Tulin Followiin tutustuun lisää Jumalaan ja Raamattuun. Odotan syksyltä paljon, tähän asti on ollu ihan superii!

MARJUT   Olen Marjut, 21 vuotta ja kotoisin täältä Keuruulta. Tulin follow:iin koska haluan löytää oman kutsumuksen, minkä Jumala on mulle antanut ja päästä lähemmäs Jumalaa. Odotan että Jumala tulee tän puolen vuoden aikana kasvattamaan ja rohkasemaan mua. Tykkään olla kaikessa mukana.

MARJUT

Olen Marjut, 21 vuotta ja kotoisin täältä Keuruulta. Tulin follow:iin koska haluan löytää oman kutsumuksen, minkä Jumala on mulle antanut ja päästä lähemmäs Jumalaa. Odotan että Jumala tulee tän puolen vuoden aikana kasvattamaan ja rohkasemaan mua. Tykkään olla kaikessa mukana.

Mukana menossa myös dynamiittikaksikko, ohjaajat Sara ja Pekka, jotka kirjoittelevat tähän blogiin silloin tällöin. F-kokoonpanoon kuuluu tietenkin op-koulun oma leveäharteinen ikiliikkuja Tommi Lenho, joka toimii Follow:n vastaavana opettajana ja ohjaajana.

Stay tuned, koska jatkossa on tulossa lisää postauksia ja kuvia siitä, mitä Follow:lla tapahtuu! 

Comment