Moikka!

Täällä kirjoittelee Heidi, yksi meistä neljästä blogikirjoittelijasta. Mun uusi arki täällä Isossa Kirjassa on lähtenyt rullaamaan tosi mukavasti. Täällä on ollut huippua tutustua uusiin ihmisiin ja ennen kaikkea Jumalaan ja Raamatun sanaan. On ollut tosi kiitollinen fiilis siitä, että saan olla täällä just nyt ja just tän porukan kanssa. Ai että kuinka ainutlaatuista aikaa elämässä, kun saa ottaa kunnolla aikaa omasta elämästä ja keskittyä täysillä Jumalaan.

No, mutta pitemmittä puheitta, siirrytään asiaan, jonka vuoksi tulin teille tänne kirjoittelemaan. Ajattelin esitellä teille muutaman ihmisen tästä meidän huikeesta Follow-porukasta. Ensimmäisenä haastattelussa Mikko L.

Mikko L, 19

Mistä tulet? Keuruulta.

Kuvaile itseäsi kolmella sanalla.  Rempseä, mietiskelevä ja hyväntahtoinen.

Miksi tulit Follow-opetuslapseuskouluun? Koin tämän olevan paras mahdollinen paikka kasvaa uskossa.

Kenelle suosittelisit Follow:ta? Oikeastaan kaikille uskovaisille, varsinkin nuorille/nuorille aikuisille.

Parasta Follow:ssa? Follow yhdistää taitavasti henkisen, hengellisen, sosiaalisen ja fyysisen kasvun.

Suosikki raamatunpaikka/jae? Sananl. 2:4-6.

Missä näet itsesi viiden vuoden päästä? Luultavasti yliopistossa. Toivottavasti siellä missä Jumala haluaa minun olevan.

Onko sinulla mottoa, mikä? Ei oo mottoo.

Lempi vuodenaika? Miksi? Tykkään kesästä ja talvesta. Vaihtelu virkistää.

Paras leffa ja biisi? En osaa nimetä yhtä parasta. Pidän actionleffoista ja thrillereistä. Musiikin suhteen vielä hankalampi vastata. Pidän kaikista genreistä.

Rakkain/koskettavin ylistysbiisi? Hillsongin All I need is you.

Mikä saa sinut (lähes aina) hymyilemään? Ystävät.

Mitkä on sun top 3 ruuat? Kebab, pizza ja makaronilaatikko (jos sen tekee hyvin ;))

Elsa, 19

Mistä tulet? Ullavasta.

Kuvaile itseäsi kolmella sanalla. Järjestelmällinen, urheilullinen, positiivinen.

Miksi tulit Follow-opetuslapseuskouluun? Suunnittelin jo lukion lopulla, että haluan tulla Isoon Kirjaan. En päässyt opiskeleen, joten päädyin senkin vuoksi tänne.

Kenelle suosittelisit Follow:ta? Kaikille, jotka haluaa oppia Jumalasta lisää ja lähempään suhteeseen Jumalan kanssa.

Paras juttu Follow:ssa? Se, että saa keskittyä vaan Jumalaan.

Suosikki raamatunpaikkasi/jae? Jeremia 29:11.

Missä näet itsesi viiden vuoden päästä? Ei vielä mitään tietoa. Toivottavasti jossain Jumalan suunnittelemassa tehtävässä.

Onko sinulla mottoa, mikä? Ei olee.

Lempi vuodenaika? Miksi? Kevät, koska luonto on silloin kauneimmillaan ja kesä on tulossa.

Paras leffa ja biisi? Paras biisi tällä hetkellä on Shoulders (for King & Country).

Rakkain/koskettavin ylistysbiisi? Missä Rakkaus Kestää Aina.

Mikä saa sinut (lähes aina) hymyilemään? Vauvat.

Mitkä on sun top 3 ruuat? Falafel, uunilohi ja kaikki kasvisruuat.

Eetu, 20

Mistä tulet? Jyväskylästä.

Kuvaile itseäsi kolmella sanalla. Sosiaalinen, onnellinen, liekeissä.

Miksi tulit Follow-opetuslapseuskouluun? Tulin Followiin löytämään vakaan suhteen Isän kanssa.

Kenelle suosittelisit Follow:ta? Suosittelen Follow:ta kaikille, jotka haluu löytää oman kutsun tai muuten vaan haluu hieroo suhteita yläkerran kans.

Mikä on parasta Follow:ssa? Yhteisöllisyys, Jumala, reenaaminen.

Suosikki raamatunpaikka/jae? Luukas 15.

Missä näet itsesi viiden vuoden kuluttua? Nään itteni auttamassa ihmisiä ja kertomas niille ilosanomaa Jeesuksesta.

Onko sinulla mottoa, mikä? Elämä on laiffii.

Lempi vuodenaikasi? Miksi? Kaikki on jees!

Paras leffa ja biisi? Ei voi laittaa yhtä selkeetä.

Rakkain/koskettavin ylistysbiisi?  SUHE- PELASTAJANI.

Mikä saa sinut (lähes aina) hymyilemään? Jeesus.

Mitkä on sun top 3 ruuat? 1. Uunilohi ja perunamuussi 2. Tortillat 3. Pizza/kebab.

Tässä oli kaikki multa tällä kertaa. Mukavaa, kun luit postauksen!

Haleja ja siunausta sulle ja ensikertaan!

- Heidi