Follow 2015 on takana, mutta se ei ollut suinkaan loppu. Nythän se elämä vasta alkaa, kun Follow-syksyn aikana saatiin pakattua matkalaukku hyviä eväitä täyteen. Follow:laiset jatkoivat kukin omiin tehtäviinsä, kuka armeijaan, kuka töihin ja kuka opiskelemaan. Muun muassa Elsa ja Eetu jatkoivat opintojaan, mutta eivät mitenkään tavallisesti. He opiskelevat nimittäin Ison Kirjan Team Action-linjalla, eli he menevät puolen vuoden harjoitteluun ulkomaille (nyt kun he ovat suorittaneet syksyn opinnot ensin IK:ssa).

Elsa ja Eetu saapuivat kampukselle viime viikolla kahden viikon koulutusjaksoa varten. Koulutusjakson jälkeen on vuorossa ulkomaanharjoittelu, ensin Laosissa ja sitten Thaimaassa.

 

Eetu

Ulkomailla asuminen ja reissaaminen on ollut itselleni pitkäaikainen haave, ja nyt kun tällaisen reissun saa sisällytettyä opiskeluihin, niin se kuulosti sopivalta mulle. Odotan reissulta pysyvää elämänmuutosta, vaikka samanlaisena jannuna tulisinkin takaisin. Kun kuuden kuukauden jälkeen tulen takaisin Suomeen, olen kuitenkin yhtä isoa kokemusta rikkaampi, ja toivottavasti se heijastaa jotakin uutta ulospäin.

Follow:n aktio Thaimaahan oli hyvä pohja tälle pidemmälle harjoittelulle. Voin sanoa, että Aasia jäi omaan sydämeen.

 

Elsa

Mäkin olen halunnut ulkomaille jo pitkään, ja nyt kun tuli mahdollisuus viettää pidemmän aikaa maailmalla, halusin tarttua siihen. Toivon matkalta sitä, että voisin kasvaa uskossa ja muutenkin ihmisenä. Odotan, että tulen takaisin Suomeen muuttuneena. Uskon, että aika paljonkin muuttuneena. 

Syksyn vietin Follow:ssa ja kun kävimme kuukauden kestäneellä matkalla Thaimaassa, näin minkälaista Aasiassa on. Kun palasin Suomeen, tuli halu päästä takaisin. Se, mitä Follow on antanut ulkomaanharjoittelua varten, on työkalut oman hengellisen elämän hoitamiseen.

 

Lisää infoa Team Actionista täältä ja Follow:n hauista täältä.

Comment