Viime viikolla meillä oli kotimaan aktio. Kun ajelin Keuruulle päin viikonloppulomilta kauniissa syyssäässä, niin katselin ympärilläni olevia maisemia ihaillen ja ihmettelin Jumalan käsialan kauneutta. Alkumatkasta alkoi sataa, ja sitten näin sateenkaaren edessäni. Se muistutti minua siitä liitosta, jonka Jumala teki ihmiskunnan kanssa, ettei Hän enää hävittäisi maata veden kautta (1. Moos. 9:8-11).

20181002_162144.jpg

Tiistaina meillä oli kokous Keuruun Betanialla. Alkuun vähän jännitti. Olin mukana musatiimissä ja säestin pianolla. En ole kovin hyvä, mutta sain positiivisen kokemuksen esiitymisestä, mikä auttaa jatkossa vastaavissa tilanteissa. Harri piti puheen, jossa hän kehotti luottamaan Jumalaan ja olemaan murehtimatta. Lopuksi rukoilimme yhdessä ja hyvä mieli jäi illasta!

Keskiviikkona olimme maalaamassa Keuruun Sport Centerin erästä sisäseinää. En ole ennen maalannut seiniä ja lähdin mielenkiinnolla mukaan hommaan, vaikkei se ollutkaan ihan niin helppoa kuin miltä aluksi näytti : ) Ylsimme maalaamaan katonrajaan asti hieman huojuvan telineen avulla, josta jonkun alhaallaolijoista oli pideltävä kiinni. Osa meistä oli salia siivoamassa toisten maalatessa ja olin mukana pesemässä myös muutamia peilejä yläkerrassa. Saimme hyvää palautetta työstämme, eikä seinä maalaamisemme jälkeen enää toista kerrosta maalia kaipaillut: )

Keskiviikkoiltana meillä oli kokous Petäjävedellä. Perille tultuamme odottelimme jonkin aikaa, ja aloimme pian ihmetellä, miksei ketään muita näkynyt. Samaa ihmettelivät ilmeisesti seurakuntalaiset Petäjävedellä, koska päättivät soittaa Tommille, miksei meitä näy. Poistuimme äkkiä paikalta ja lähdimme kiiruhtamaan kohti oikeaa määränpäätä. Koko tilanne, ja huumorintajuinen matkaseurani sai minut jälleen nauramaan makeasti!

Yrityksen ja erehdyksen kautta pääsimme pian perille, ja ehdimme kuin ehdimmekin ajoissa paikalle! Vaikkei harjoitteluaikaa enää jäänyt, tilaisuutemme oli hyvä, ja saimme tarvitsemamme avun ylhäältä : ) Tilaisuuden loputtua jäimme paikan päälle vielä hetkeksi juttelemaan, ja ihana pieni poika tuli kanssani soittamaan pianoa vähäksi aikaa. Sitten jätimme Petäjäveden taaksemme suunnaten kohti uusia haasteita uusiin suunnitelmiin valmistautuen. Mitä seuraava päivä toisikaan tullessaan? Sitä emme tienneet, mutta sen tiesimme, että hauskaa meillä ainakin oli!

Seuraavana päivänä osallistuimme talkoisiin haravoimalla IK:n aluetta. Voimakas tuuli vaikeutti työtämme, mutta saimme silti haravoitua monta jätesäkillistä lehtiä Aikatalon ym. läheisyydestä. Osallistuin haravointiin mielelläni, enhän ole pitkään aikaan haravoinut : ) Illalla oli vielä tilaisuus Haapamäellä, jossa Jouna piti puheen, ja kaksi meistä, minä mukaan luettuna, todistimme lyhyesti Jeesuksen seuraamisesta. Sitten meillä oli hyvä rukoushetki ennen kuin lähdimme paluumatkalle.

Kuvia haravointitalkoista.

Kuvia haravointitalkoista.

Lauantaina oli Connected-ilta Keuruun Betanialla, johon osallistuimme. Ilta oli suunnattu 12-15 vuotiaille. Syötyämme nuorteniltaan valmistamaamme nachopeltiä aloitimme eräällä hauskalla tyttöjen valitsemalla tutustumisleikillä. Osa meistä oli miettinyt valmiiksi monia muitakin samantapaisia leikkejä, eikä illasta tullut ainakaan tylsä pitäessämme hauskaa toistemme seurassa : )

Sunnuntaina menimme jälleen Haapamäelle kokoukseen. Musatiimissämme on toinenkin pianisti minun lisäkseni, joten en soittanut koko aikaa. Lisäksi meillä on viulisti ja laulajia ja toinen pianistimme soittaa myös rumpuja/cajonia. Minulla oli myös todistuspuheenvuoro tilaisuudessa, ja jännitin sitä etukäteen. Pyysin, että rukoilisimme ennen tilaisuuden alkua, eikä rukous tälläkään kertaa ollut turhaa! Harri piti kiusauksien voittamiseen ja Jumalan apuun liittyvän innostavan puheen.

Kokouksen jälkeen menimme Keuruun Betanialle syömään ryhmäläistemme valmistamaa makaroonilaatikkoa ja valmistauduimme siellä oleviin vastuisiin. Ryhmämme järjesti kahvituksen aktiomme hyväksi tilaisuuden jälkeen, ja olin mukana keittiöllä auttamassa kahvinkeitossa ym. Olimme päättäneet tehdä kinkkupiirakkaa, mokkapaloja ja neljä juustokakkua. Olimme varautuneet noin sataan henkilöön, mutta tarjottavat ilmeisesti kuitenkin riittivät, vaikka kahvittelijoita tulikin reilusti enemmän!

Kaiken kaikkiaan sain aktion aikana osallistua monipuolisesti erilaisiin tehtäviin ja olen tyytyväinen, että saimme kokeilla, osallistua ja onnistua! Saimme paljon positiivista palautetta, meitä rohkaistiin ja tsempattiin! Ohjelmaa oli aika paljon, enkä tässä blogissani ole kertonut aivan kaikkea, mutta toisesta aktioviikkoa käsittelevästä blogista voitte lukea lisää…
Virve

Virve

Comment