Tämä blogiteksti on syntynyt Olivian & Siirin yhteistyönä

Hejssan!

Me molemmat kirjoitimme tänä keväänä ylioppilaiksi ja haimme suoraan Isoon Kirjaan. Vaikka meitä jännitti syyslukukauden alkaminen ja, se miten elämä solutalossa tulee onnistumaan, on kaikki mennyt erittäin hyvin! Asumme samassa solussa viiden muun Follow:illa opiskelevan tytön kanssa ja jaamme vessan, suihkun sekä keittiön. Olemme ostaneet yhteisiä iltapalatarvikkeita ja oikeastaan kaikki keittiöstä löytyvä ruoka on yhteistä. Tänään huomasimme myös saaneemme uuden asukkaan soluumme, nimittäin pienen hiiren roskiskaappimme!

Olemme järjestäneet solussamme kaikille opiskelijoille yhteisiä lettukestejä.

Olemme järjestäneet solussamme kaikille opiskelijoille yhteisiä lettukestejä.

Kaikki muut opiskelijat olivat heti ensimmäisestä päivästä lähtien hyvin mukavia ja sopeuduimme mukaan nopeasti! Vaikka meillä on aika paljon Follow:illa tunteja keskenämme, niin olemme päässeet tutustumaan muiden linjojen opiskelijoihin ruokailuissa ja erilaisten liikunnallisten aktiviteettien myötä. Iltaisin pääsemme nauttimaan rantasaunan rentouttavista höyryistä. Saunan lisäksi olemme myös nauttineet opettajamme Tommin tunneista ja päätimmekin viime viikolla järjestää hänelle yllätyssynttärit.

Tommi suoriutui hyvin hänelle synttäreillä esitetyistä haasteista…

Tommi suoriutui hyvin hänelle synttäreillä esitetyistä haasteista…


Osa ryhmämme tytöistä oli leiponut Tommille tämän lempikakkua ja teimme hänelle myös kortin sekä runon. Lahjaksi Tommi sai 22,5 litraa Pepsi Maxia, kuten asiaan kuuluu. Juhlapaikka oli myös tottakai koristeltu Tommin iän vaatimalla tavalla. Juhlapaikalla oli merirosvoteemaisia koristeita ja mukaan oli heitetty myös Starwars-viiri ja hieman yksisarvisia. Ohjelmaa olimme myös suunnitelleet jos jonkinmoista ja ilta sujui rattoisasti.

Viimeviikolla saimme opetusta sekä luokassa että myös urheilun parissa, kun lähdimme yleisurheilukentälle keskustaan. Siellä teimme monia erilaisia harjoitteita; nopeutta, liikkuvuutta ja räjähtävyyttä. Lopuksi työnsimme vielä kuulaa ja harjoittelimme kolmiloikan alkeita.

yleisyurhjj.jpg


Keskiviikkoisin osa opiskelijoista, mukaan lukien me kaksi olemme vierailleet Jyväksylän nuortenillassa, Tukikohdassa. Olemme tykänneet käydä siellä kuuntelemassa opetusta, ylistämässä ja tapaamassa uusia ihmisiä. Onneksi osalla meistä on oma auto täällä, niin kyydit hoituvat helposti.

Allekirjoittaneet Olivia ja Siiri

Allekirjoittaneet Olivia ja Siiri

Nyt meillä on meneillään viikon kestävä aktio Suomessa, josta saatte tietää lisää seuraavassa blogitekstissä! Ei muuta kuin moikkelis moi ja innolla uusiin haasteisiin!

Olivia & Siiri

Comment