hölökyn kölökyn. Follow on täällä taas, tänä syksynä teemalla pieni mutta pippurinen. Follow starttas kuuden hengen voimin, josta se sitten tiivisty kompaktin viiden hengen porukkaan, ohjaajia ja iki-ihanaa Tommi Lenhoa unohtamatta. (yhteismäärä siis 8) Ison Kirjan vihreät niityt on ollu meijän koti jo yli kuukauden päivät, ja niihin viikkoihin on sisältyny jos minkälaista toimintaa. Burpeet tuli tutuksi jo toisella Follow-viikolla, ja Ison Kirjan ainoa jalkapallokin ehdittiin tuhoamaan pelien tiimellyksessä. Tuli todettua sekin, että frisbeegolf on konseptina helppoa, mutta käytännön harjoitus koettelee kärsivällisyyttä - Tommi pääsi pelastusreissulle kun allekirjoittanut heitti frisbeen järveen.

Elokuun lopussa sitten päästiin valmistelemaan Youth Celebrationia! Follow työskenteli monella eri pisteellä; alkuvalmisteluissa, YC-klubilla, grillillä ja vastaanotossa. Oli siistiä päästä (kirjaimellisesti) rakentamaan YC’tä ja nähdä kuinka asiat pyörii. Viikonloppu vaati myös veronsa, koska seuraava viikko meni suurilta osin sairastaessa :( Oli kyllä huikee YC ainaki omasta mielestä.

Ollaan me myös opiskeltukin. Pitkänluontoiset kommentaarit on tullu jo tutuksi ja Pepsi Maxin ja Coca-Colan eroista on myös tullu keskustelua useaan otteeseen. (team CC all the way) Tunneilla ollaan käyty paljon muitakin hyviä keskusteluja, ja sivuraiteille ajautuminen onkin enemmän sääntö eikä poikkeus. Mielenkiintosinta oli varmaankin se, ku päädyttiin puhumaan Ilmestyskirjasta tunnin oikeen aiheen sijaan, eikä kukaan tajunnut asiaa vasta kun piti lähtä syömään :D Vitsit sikseen, opetus on ollu oikeesti tosi antoisaa ja antanu ajattelemisen aihetta.

Noh, miksi sitte just minä päädyin Followille? Mietin sitä vähän itekkin. Päätin tulla tänne monesta syystä, yhtenä niistä maisemanvaihdon tarve ja halu oppia oikeesti enemmän Raamatusta, Jumalasta ja itestäni. Koen että tulin kyllä ihan hyvään paikkaan. Elämä Isossa Kirjassa on ollu älyttömän kivaa, ja ruoka on kans tosi hyvää.

Menneestä kotimaan aktiosta tulee myöhemmin lisää kuulumisia, ja me aletaan jo valmistautumaan alle kuukauden päässä häämöttävään Espanjan aktioon …

- Camilla aka Cämi

Comment