Reilu kuukauden päivät on vietetty täällä Ison Kirjan rakkaudellisessa kehdossa. Itsestäni tuntuu kylläkin, että olisi vietetty täällä jo pidempi aika, sillä tähän pieneen syksyyn on jo mahtunut niin paljon tapahtumia, oppimista, muutoksia kuin suuria Jumalan siunauksia ja uusia askeleita elämässäni. Tässä vaiheessa koulua alkaa jo hahmottaa, mitä kaikkea Jumala on tehnyt tänä syksynä jo, ja sitä, mitä kaikkea kenties on vielä edessä.

Luokkamme lettitaituri Inan taidonnäytteitä Marikan, Veeran, Saaran ja Eveliinan hiuksissa.

Tommin treeneissä oli yhtenä aurinkoisena päivänä beachiä.

Aktioita varten ollaan harjoiteltu ahkerasti tansseja.

SiCafen avajaisissa tunnelmoitiin Tonin ja Veeran lauluja.

Itselläni oli tänne tullessa jo korkeat odotukset tulevasta syksystä. Odotin innolla pääseväni syventämään suhdettani Jeesukseen ja pitämään samalla välivuotta opiskeluiden jälkeen. Olin kuullut paljon hyvää Follow:sta ja jäänyt myös sen mainosten uhriksi. Silti, en ikinä uskonut, että tämä paikka ja koulu voisi olla näin siunaava ja hyvä. Meidän luokalla ja ryhmässä on päästy ystävystymään nopeasti toisiimme tiiviistikin, ja naurua riittää aamusta iltaan asti. Opetukset on yllättänyt ja laittaneet omaa uskonelämää jopa uusiksi. Aiemmin kun ei ole tarvinnut miettiä asioita, niin syvällisesti miten täällä asioita käsitellään. Koen hyvin vahvasti, että tämä on juuri se paikka, missä minun kuuluu olla – täällä, missä olen saanut ystäviä, päässyt käsittelemään elämääni syvemmin, nauttimaan vapaa-ajasta, jossa on helppo harrastaa urheilua ja ystävien kanssa vietettyä aikaa. Täällä ollessa elämä on alkanut näyttää selkeämmälle ja avoimelle, kun usko, luottamus ja toivo ovat Jumalaan lisääntyneet. Ja Tommin treenit ovat pistäneet meidät jokaisen koville. Mutta annetaan nyt puheenvuoro muutamalle ihanalle luokkalaiselleni ja annetaan heidän kertoa omia mietteitään syksystä.

Marika Vihavainen 21v., (vas.), Sanna Nuutinen 19v. (oik.) ja Toni Huosianmaa 21v.

1. Kuka olet ja mistä tulet? Minä olen Marika Vihavainen ja alun perin olen kotoisin Lahdesta.

2. Miksi tulit Follow:lle, ja millaiset odotukset sinulla oli tänne tullessa? Pikkuveli kävi viime vuonna Follown ja kun kuulin, millaista siellä oli, niin haaveilin silloin tenttikirjojen äärellä Raamattukoulusa. Odotin saavani uusia ystäviä ja päästä lähemmäksi Jumalaa.

3. Mikä on ollut parasta Follow:ssa? Ihan selkeesti ihmiset. Meillä on ihan mahtava ryhmä ja parhaat harjoittelijat Jessika ja Jansku ja opettaja Tommi. Ja tää ei olis mitään, ilman jokaista meistä.

4. Mitkä on odotuksesi jatko syksylle? Mä odotan innolla aktioita. Thaimaan aktio vähän jännittää, mutta positiivisella tavalla.

5. Mistä unelmoit? Mulla on paljon unelmia. Haaveilen perheestä, jonka kanssa yhdessä palvella Jumalaa.

6. Mistä olet tänään kiitollinen? Olen kiitollinen kaikista pienistä asioista, ja tästä mahdollisuudesta olla täällä ja kaikista arkipäivän asioista. Olin kiitollinen heti aamusta, kun Ina oli niin suloinen. Mulla on maailman paras huonekaveri!

7. Mikä on lempi Raamatunpaikkasi? Fil. 4.6-7

1.  Kuka olet ja mistä tulet? Mä olen Sanna ja tulen Siilinjärveltä.

2. Kerro kolme asiaa, mitä tykkäät tehdä. Mä tykkään musiikista, opiskella kieliä ja liikunnasta.

3.  Miksi tulit Follow:lle, ja millaiset odotukset sinulla oli tänne tullessa? Tulin tänne, koska se oli viimeinen paikka minne pääsin, kun hain eri opetuslapseuskouluihin. Haluan päästä syventymään Raamattuun, ja oppimaan Jumalasta ja oppia enemmän palvelemisesta käytännön asioissa.

4. Mikä on ollut parasta Follow:ssa? Täällä on niin hyvä porukka ja ollana päästy tekemään asioita yhdessä ja on olo, että kuulun porukkaan.

5. Mistä unelmoit? Siitä, että saisin olla jollainlailla jossain kansainvälisissä jutuissa ja sitä kautta auttaa muita.

6. Mistä olet tänään kiitollinen? Siitä, että saan olla täällä ja on löytänyt sen paikan, missä olla.

7. Mikä on lempi Raamatunpaikkasi? Joh. 14.27

1. Kuka olet ja mistä tulet? Mä olen 21v. mies Lohjalta (Toni Huosianmaa).

2. Kerro kolme asiaa, mitä tykkäät tehdä. Kitaransoitto, urheilu/lumilautailu ja syöminen.

3. Miksi tulit Follow:lle, ja millaiset odotukset sinulla oli tänne tullessa? Mä tulin Follow:lle siksi, että löytäisin enemmän oman paikkani Jumalan Valtakunnassa.

4. Mikä on ollut parasta Follow:ssa? Tää yhteishenki ja opetukset.

5. Mitkä on odotukset jatkosyksylle? Tottakai venaan sitä Thaimaan matkaa ja sellaista tämän porukan yhteisöllisyyttä, että tämä olisi enemmän kuin perhe eikä vain luokka.

6. Mistä unelmoit? Mä unelmoin siitä, että voisin asua jossain paikassa, missä voisin lasketella ympäri vuoden ja voisin olla ihmisten parissa ja auttaa heitä.

7. Mistä olet tänään kiitollinen? Tänään olen kiitollinen siitä, että olen saanut virtaa ja voimaa rukousvastauksista ja oon edellleen saanut olla täällä Follow:lla näiden ihmisten kanssa.

8. Mikä on lempi Raamatunpaikkasi? Ps. 91

Sanna, Toni & Marika.