Koulua on käyty jo kohta kaksi kuukautta ja vieläkin ihmettelen, miten Jumala on johdattanut minut juuri Isoon Kirjaan, minulle täysin oikeaan paikkaan.

Viime keväänä ylioppilaslakin päähän vetäessäni olin varma, että menen yliopistoon lukemaan journalistiikkaa ja minusta tulisi isona journalisti. Hupsista keikkaa ja kuinkas kävikään! Jumala johdatti minua ihmeellisellä tavalla kohti Isoa Kirjaa koko kevään ja kesän. Muistan kun kerroin ystävälleni Juhannuskonferenssissa, kuinka upeaa olisi opiskella Isossa Kirjassa. En pystynyt silloin uskomaan siihen, että tulevana syksynä voisin opiskella täällä.

Iso Kirja oppimisympäristönä on hyvin rikas. Sinulla on ympärilläsi mahtavia opettajia, jotka opettavat sinulle kaiken mitä tarvitset, heiltä voit kysyä mitä vain ja he mielellään vastaavat. He haluavat auttaa sinua aina, on sitten kyse koulutehtävistä tai henkilökohtaisesta elämästä.

Ihmiset täällä ovat täynnä Jumalan rakkautta. Jokaisesta oppilaasta sädehtii ulospäin täydellinen rakkaus ja palava halu oppia lisää Jumalasta. He ovat aina sinun tukenasi mitä ikinä vastaan tulee sekä heillä on viisaita sanoja jokaiseen hetkeen.

Rukoilin viime keväänä ympärilleni ihmisiä, jotka rakastavat Jumalaa täydellä sydämellä ja eläisivät täysillä Jumalalle. Tuntui ettei mitään tapahdu ja olen aivan yksin. Mutta taas kerran, Jumalan ajoitus oli täydellinen. Tällä hetkellä ympärilläni on ihania ystäviä, joita en olisi koskaan voinut kuvitella. Ihmiset täällä ovat valtava siunaus elämääni ja jokainen on täydellinen Jumalan hioma timantti.

p2.jpg

En olisi koskaan voinut uskoa kuinka paljon voin oppia näin lyhyessä ajassa itsestäni, ympärillä olevistani ihmisistä ja tietenkin Taivaan Isästä. Tuntuu, että jokainen kurssi on avannut aivan uusia ovia kohti Jumalaa, ja olen kasvanut hetki hetkeltä enemmän ja enemmän.

Minä pidän aina edessäni Herran. Kun hän on oikealla puolellani, minä en horju.

Sen tähden minun sydämeni iloitsee, sieluni riemuitsee, ja myös ruumiini asuu turvassa.

Sillä sinä et hylkää minun sieluani tuonelaan etkä anna hurskaasi nähdä katoavaisuutta.

Sinä ilmoitat minulle elämän tien. Sinun kasvojesi edessä on yltäkylläinen ilo, sinun oikeassa kädessäsi ikuinen ihanuus. -Psalmi 16: 8-11

p3.jpg

p4.jpg

FolLOW on minulle juuri oikea kasvun paikka. Jokainen kurssi tähän mennessä on antanut minulle lisää näkemystä Raamattuun. Olemme käsitelleet tunnilla monesti asioita, mitä minun päässäni on pyörinyt enkä itse ole niihin saanut järkevää vastausta. Tunneilla on tullut esille uusia näkökulmia asioihin sekä muiden oppilaiden mielipiteet asioista on avartanut. Kristityn kasvu- kurssilla olemme käyneet läpi hyvin rankkoja aiheita, mutta ne ovat auttaneet käsittelemään niitä vaikeita asioita läpi. Kyseinen kurssi on ollut erittäin hyvänä tukipilarina omassa uskon kasvussa kohti Jeesusta Kristusta. En tiedä tulevaisuudestani paljoakaan, mutta luotan täysin Jumalan suunnitelmiin ja olen valmis siihen mihin hän minut johdattaa.

p5.jpg

Ensi viikolla suuntaamme kohti Vantaan Minttukirkkoa ja meidän kotimaan aktiota! Odotan innolla erilaisia kohtaamisia ihmisten kanssa, ja sitä miten ryhmämme punoutuu entistä enemmän yhteen.

-       Rakkauden täyteisin halein Linda