Opetuslapseuskoulun viikko numero 11 sujui hektisissä, joskin odottavissa ja antoisissa merkeissä. Sunnuntaina alkava Thaimaan aktio on luonnollisesti ollut pääosassa luokan valmistautumisessa, niinfyysisesti, henkisesti, kuin hengellisestikin. Toinen merkittävä viikon tapahtuma oli keskiviikkona pidetyt, jo perinteeksi muodostuneet Ison Kirjan Taittajaiset. Kyseessä on kulttuurikilpailu, johon jokainen opiston luokka vaimisteli oman spektaakkelinsa tietyin reunaehdoin. Tänä vuonna teemana oli mennyt ja tuleva ja Follow:n näytelmässä matkattiinkin vuoteen 2066. Tuomaristo piti esityksestä sillä seurauksella, että tämän vuoden Taittajaisten kulttuurikilpailun voitto meni Follow opetuslapseuskoululle.

Nyt kun Follow:n niin sanottu h-hetki eli Thaimaan aktio on alkamassa, oli hyvä aika istahtaa alas muutaman opiskelijan kanssa ja kysellä heidän tunnelmiaan ja ajatuksiaan kuluneesta parista kuukaudesta, reissufiiliksiä unohtamatta.

Seuraavassa vaikeuksien kautta voittoon syntyneessä köyhän miehen videohaastattelussa ajatuksiaan pääsee jakamaan Toni Huosianmaa, Miika Pyhältö, Eveliina Rissanen ja Ina Saavalainen.

Poika on tullut kotiin!

Follow 2016 vuonna 2066.