faq eli usein kysytyt kysymykset

Jos mieltäsi askarruttaa, kysy pois! Vastaamme tällä palstalla kaikkiin kysymyksiin, jotka vaikuttavat olevan yleisemmän pähkäilyn kohteena. Mikäli et halua kysymystäsi julkaistavan tällä palstalla, ilmoita siitä lomakkeella.

KUKA OPETTAA?

FolLOW:ssa (kuten myös muuten IK:ssa) opettajat ovat todella kovan tason ammattilaisia ja asiaansa paneutuneita uskovia. Keuruulla FolLOW:ta vetää Tommi Lenho ja Helsingissä Lari Launonen. Tutustu opettajiin paremmin tästä.

Mikä on missio?

Missio on kahden tai neljän viikon mittainen käytännön opetusjakso, joka järjestetään Suomessa tai ulkomailla. Missiomatkat suunnitellaan osin oppilaiden toimesta. Missiot voivat sisältää käytännön auttamistyötä, evankeliointia ja monenlaisia palvelutehtäviä. Ulkomaan missiot toteutetaan yhteistyössä Fidan kanssa.

Missä maissa missioita järjestetään?

Vuoden 2016 missiot järjestettiin Mikkelissä ja Thaimaassa. Paikat vaihtuvat vuosittain, joissain kohteissa voidaan vierailla useampana vuonna. Katso lisää missiokohteet -sivulta.

Opetuslapseuskouluja on suomessa kymmeniä. Mikä erottaa Follow:n muista?

FolLOW:ssa on todella kovatasoiset opettajat. Tutkintoja ja käytännön osaamista löytyy lähetystyöstä tohtorin arvonimeen saakka. Myös Ison Kirjan vuosikymmenten opetusrutiini ja hyvät yhteydet esimerkiksi ulkomaanmissioiden järjestämisessä tekevät FolLOW:sta merkittävän vaihtoehdon opetuslapseuskoulujen kesken.

Nyt FolLOW tulee myös lähemmäs pääkaupunkiseudun asukkaita, sillä syksyllä opetuslapseuskoulu alkaa myös Helsingissä!

Haluatko lisätietoja? Kysy lisää:

Haluan vastauksen *
Haluatko vastauksen näkyvän tällä palstalla? Kysymyksen esittäjää ei mainita vastauksessa. Voit myös valita molemmat vaihtoehdot.