voittopalkinto_fil314_korkee.jpg

opisto

SCROLL DOWN

opisto

IK-opisto vastaa Suomen Helluntaiherätyksen koulutustarpeista. Vuosittain meillä opiskelee yli sata lähiopiskelijaa. Lisäksi noin sata monimuoto-opiskelijaa ja pitkästi yli tuhat seminaari- ja lyhytkurssiopiskelijaa täyttävät Keuruun Ison Kirjan kampusalueen viikonloppuisin. Iso Kirja liikuttaa koko helluntaiherätystä kouluttamalla pastoreita, työntekijöitä, vapaaehtoisia ja järjestämällä suurtapahtumia.

kenkasaved.jpg

Opetus

OPETUS

Keskitymme korkeatasoiseen opetukseen käytännön kokemusta unohtamatta. Opettajakunnassamme on tohtoreita sekä muita pitkään koulunpenkkiä kuluttaneita –  unohtamatta vuosikymmenten lähetyskenttä- ja kotimaan työkokemuksella varustettuja opettajia. Käytämme usein myös vierailevia opettajia suoraan kentältä, joten meillä on tarkka tieto missä seurakuntien ilon- ja huolenaiheet kulkevat tänään. Isossa Kirjassa saat aidosti elämänmakuisen ja kokemuksen kuorruttaman näkökulman uskoon ja Raamattuun.

IMG_1063_edit.jpg

Opiskelu

IK-opisto on kansanopisto. Pääasiassa opiskelu, kuten Follow-opetuslapseuskoulussa, tapahtuu Keuruulla ja Helsingissä lähiopetuksena. Muilla kursseilla, varsinkin jo seurakuntatyötä tekevien parissa opiskelua tehdään myös etänä, viikonloppukursseina ja intensiivijaksojen avulla.

Opetus Keuruulla ja Helsingissä tapahtuu ryhmissä luentoina, ryhmätöinä, tentteinä ja tehtävinä – Melkein kuten missä tahansa muussa koulussa. Melkein. Meillä on lämmin ilmapiiri, ja tunneilla sopivan rento meininki. Jokainen IK:n opiskelija on täällä vapaasta tahdosta, omasta halusta ja tiedonjanosta. Nämä lähtökohdat ja yhteinen uskon ilmapiiri luovat Isoon Kirjaan ihanteellisen oppimisympäristön, jossa viihtyy niin opiskelijat kuin opettajatkin.