missioT

FolLOW:n syksyyn sisältyy missio kotimaassa ja ulkomailla. Kotimaan missio saatetaan toteuttaa yhden viikon kokonaisuutena valitussa kaupungissa tai lyhyemmissä pätkissä osallistumalla seurakuntien tavoittavaan työhön. Olemme esimerkiksi järjestäneet peruskouluissa oppilaille välituntitoimintaa, tehneet maailmankuvakyselyitä kaupungilla, jakaneet ruokaa Hurstin avussa ja rukoilleet sairaiden puolesta Healing on the streets -ministryn mukana. Ketään ei laiteta vastenmielisiin tilanteisiin, vaan jokaisen halutaan löytävän itselleen mielekäs tapa tehdä Jumalan valtakunnan työtä.

Syksyn kruunaa neljän viikon mittainen missio ulkomailla. Missiokohteinamme ovat olleet Thaimaa, Espanja ja Marokko. Tällä hetkellä teemme reissuja erityisesti Etelä-Espanjan Fuengirolaan, josta käsin vieraillaan myös Marokon puolella.

missioespanja.png

espanja | #followespanja

Espanjan aktioihin vuosina 2014 ja 2017 on sisältynyt muun muassa pyöräilyaktioita kaupungissa ja maaseudulla, talkootöitä Manos Abiertas -keskuksessa, katutapahtumien järjestämistä, lentopalloa kansainvälisessä seurassa, seurakuntavierailuita sekä vierailu Pohjois-Afrikan puolelle.

Voit katsoa Espanjan kuulumisia Instagramissa tai blogeissa tunnisteella #followespanja

thaimaa | #followthaimaa

Thaimaan tiimin pääasiallinen kohde on ollut Pohjois-Thaimaan Chiang Maissa sijaitseva River Center, jonka toimintaan he ovat osallistuneet. Työtehtäviin on kuulunut muun muassa vuoristokylissä vieraileminen, monenlainen lapsi- ja nuorisotyö sekä auttaminen keskuksen käytännön töissä.

Voit seurata Thaimaan kuulumisia Instagramissa tai blogeissa tunnisteella #followthaimaa