missiokohteet

Neljän viikon mittaiset ulkomaan missiot järjestetään yhden kerran lukukaudessa. Missiot toteutetaan yhteistyössä Fida Internationalin kanssa. Vuonna 2014 ulkomaan missiokohteita olivat sekä Espanja että Thaimaa ja viime vuosina olemme vierailleet Thaimaassa. Seuraavien opetuslapseuskoulujen missiokohteet selviävät koulutuksen alkaessa.

missioespanja.png

espanja | #followespanja

Espanjassa vietettiin neliviikkoinen Fuengirolan kaupungissa Etelä-Espanjassa. Matkaan sisältyi muun muassa pyöräilyaktio, talkootöitä Manos Abiertas -keskuksessa, katutapahtumien järjestämistä, seurakuntavierailuita sekä vierailu Pohjois-Afrikan puolelle.

Voit katsoa Espanjan kuulumisia Instagramissa, Twitterissä tai blogeissa tunnisteella #followespanja

thaimaa | #followthaimaa

Thaimaan tiimin pääasiallinen kohde on ollut Pohjois-Thaimaan Chiang Maissa sijaitseva River Center, jonka toimintaan he ovat osallistuneet. Työtehtäviin on kuulunut muun muassa vuoristokylissä vieraileminen, monenlainen lapsi- ja nuorisotyö sekä auttaminen keskuksen käytännön töissä.

Voit seurata Thaimaan kuulumisia Instagramissa, Twitterissä tai blogeissa tunnisteella #followthaimaa