follow PÄHKINÄNKUORESSA

FolLOW on yhden lukukauden, noin 18 viikon mittainen kokonaisuus. Se jakaantuu viiteen eri jaksoon.

1. yhdessä

Ensimmäisellä seitsemän viikon Yhdessä-jaksolla perehdymme omaan hengelliseen kasvuun, uskon perusteisiin, evankeliointiin ja Raamatun tutkimiseen.

2. Missio 1

Jaksolla suunnitellaan ja toteutetaan kotimaassa kahden viikon käytännön projekti. Helsingin FolLOW:ssa Missio 1 toteutetaan lyhyempinä jalkautumisina läpi syksyn.

3. tankkaus

Neljän viikon Tankkaus-jaksolla valmistaudutaan lähetystehtäviin ja aktiomatkaan ja tutustutaan Pyhän Hengen työhön meissä ja maailmalla.

4. Missio 2

Neljän viikon Missio2-jaksolla toteutetaan 10 - 15 henkilön tiiminä lähetystyötä jossakin lähetyskohteessa ulkomailla. Vuoden 2016 aktiokohteina olivat Thaimaa ja Mikkeli.

5. Tulevaisuus

Viimeisellä viikon mittaisella Tulevaisuus-jaksolla käymme palautekeskusteluja ja katsomme tulevaisuuteen.

Syyslukukauden opetuslapseuskoulusta voi myös hakea jatkamaan sekä CORE 1.0/CORE EN keväälle että Team Action -linjalle. Opetuslapseuskoulu hyväksytään IK-opiston pidempiin opintokokonaisuuksiin ensimmäiseksi lukukaudeksi. Jatkamista muille koulutuslinjoille saa tarkempaa tietoa koulutussihteereiltä.